marrya lalea

Localizare : Caraula-Craiova Varsta : 32 Numarul mesajelor : 2039 Data de inscriere : 04/02/2009
 | Subiect: Re: sfaturi simple Joi Noi 26, 2009 1:19 pm | |
| Gabi eu zic ca daca vrei cu adevarat le poti gasi pe la plafare, magazine cu produse pt aromaterapie... de laptele de capra chiar am mai auzit ca este bun... o sa-i zic lu mami sa se spele pe fata cu el:P ca noi avem caprite... |
|
gabidari trandafir

Localizare : Teheran si Cluj-Napoca Varsta : 46 Numarul mesajelor : 6512 Data de inscriere : 23/01/2009
 | Subiect: Re: sfaturi simple Joi Noi 26, 2009 5:35 pm | |
| bine spus..daca vreau cu adevarat pot gasi  ...da e prea complicat ..ma multumesc cu cremele mele cumparate din comert... capre nu am prea vazut pe aici  poate cind ajung in Ro,sa il pot folosi si eu _________________ cind iti doresti un lucru,tot Universul,conspira la realizarea dorintei tale."-PauloCoelho [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
kata0587 crin

Localizare : Brasov Varsta : 31 Numarul mesajelor : 5638 Data de inscriere : 22/01/2009
 | Subiect: Re: sfaturi simple Mar Mar 09, 2010 7:30 pm | |
| am si eu nevoie de ajutor.....am o rochie care se electrizeaza....am spalat-o cu toate balsamurile posibile si degeaba  stiti cumva alta metoda pt a se dezelectriza?  _________________ “Urmeaza-ti fericirea, iar universul iti va deschide usi unde erau doar ziduri” – Joseph Campbell [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]adresa e-mail forum: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (parola: prietene)[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
Vizitato Vizitator
 | Subiect: Re: sfaturi simple Mar Mar 09, 2010 7:41 pm | |
| kata e prima dat acand aud...asa:D eu stiu ca se dezelectrizeaza....de la transpiratie:D:)) acu,eu stiu.. |
|
nicoletta viorea

Localizare : Romania Varsta : 60 Numarul mesajelor : 985 Data de inscriere : 24/01/2009
 | Subiect: Re: sfaturi simple Mar Mar 09, 2010 7:48 pm | |
| |
|
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: sfaturi simple  | |
| |
|